تراکنشهای بانکی زیر ذرهبین سازمان مالیاتی
با توجه به وجود ۱۳۵ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی و افزایش قابل توجه درآمدهای مالیاتی سال آینده در لایحه بودجه، مسئولان سازمان امور مالیاتی برنامه خود برای وصول این درآمدها را شناسایی واسطهگری و دلالی در بخشهای مختلف از طریق اطلاعات سامانههای مختلف که یکی از آنها بررسی تراکنشهای بانکی است، اعلام کردهاند.
دبیر خبر(دبیر خبر)
1400/09/29 | 00:09
به گزارش گلدنیوز ایسنا، یکی از پایههای درآمدی در لایحه بودجه سال آینده به غیر از نفت، مالیات است که در این لایحه دولت منابع حاصل از مالیات را به ۵۲۶ هزار میلیارد تومان افزایش داده که نسبت به بودجه سال گذشته معادل ۶۱.۸ درصد زیاد شده است.تراکنش های بانکی از جمله مواردی است که ذره بین سازمان امور مالیاتی بر روی آن است.
در واکنش به این موضوعات، وزیر اقتصاد اعلام کرد که تلاش میشود در بودجه سال آینده افزایش درآمدهای مالیاتی از محل جلوگیری از فرار مالیاتی و مالیات بر فعالیتهای دلالی و سوداگرانه محقق شود.
ورود مالیات به بخش تراکنشهای بانکی همواره برای مردم حساسیت برانگیز بوده است اما مسئولان نیز همواره اعلام کردهاند که مالیات بر تراکنش بانکی نداریم و مواردی مانند حقوق، دریافت وام، تبدیل شکلی از دارایی به شکل دیگر و مواردی که جنس درآمدی ندارند، مشمول مالیات نیستند.
از سوی دیگر، هوشمندسازی مالیات با اجرای قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان از دیگر برنامههای سازمان امور مالیاتی برای جلوگیری از فرار مالیاتی است که از زمان تصویب این قانون در سال ۱۳۹۸ تاکنون به مرحله اجرای کامل نرسیده اما دولت فعلی وعده اجرای کامل این قانون را تا پایان سال جاری داده است.
بنابراین، درحالیکه طبق گفته رئیس کل سازمان امور مالیاتی، میزان فرارهای مالیاتی ۱۳۵ هزار میلیارد تومان اعلام شده است؛ بررسی تراکنشهای بانکی برای شناسایی فرارهای مالیاتی یکی از اقدامات سازمان مالیاتی است که البته براساس گفته مسئولان قرار نیست مالیاتی بر تراکنشهای بانکی اخذ شود.
انتهای پیام/
برتر
مالیات
مالیات بر تراکنش های بانکی
تراکنش های بانکی
سازمان امور مالیلتی
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده