بخشی از صحبت های آدری هپبورن در رابطه با همکاری او با یونیسف

آدری هپبورن ستاره ای متفاوت

تصور جهانی بدون تنش و خشونت ناممکن است ؛اما مینوانیم ناممکن را ممکن کنیم.همه اش به ما بستگی دارد .

علی اصغر کشانی(نویسنده)

1403/08/14 | 09:08

نظری ثبت نشده

 آدری هپبورن ستاره ای متفاوت

به گزارش سایت طلا گلدنیوز؛آدری هِپبورن بازیگر و خیّر اهل بریتانیا بود. او به‌عنوان یکی از نمادهای فیلم و مد شناخته می‌شود و از سوی انستیتوی فیلم آمریکا به‌عنوان سومین افسانهٔ زن در سینمای کلاسیک هالیوود رتبه‌بندی شد و نامش در فهرست بین‌المللی خوش‌لباس‌ترین‌ها در تالار مشاهیر قرار گرفت.

به گزارش سایت طلا گلدنیوز؛ هپبورن در خانواده‌ای اشرافی در ایکسل، بروکسل زاده شد و بخش‌هایی از دوران کودکی خود را در بلژیک، انگلستان و هلند گذراند. او در نقش یک دختر از سرایندگان در تولیدات تئاتر موزیکال وست اند شروع به اجرا کرد و سپس در چندین فیلم حضور کوتاه داشت. او در نمایشنامهٔ جیجی و در تئاتر برادوی به ایفای نقش پرداخت که همان زمان توسط کولت، مصنف نمایش‌نامه، کشف شد.هپبورن برای بازی در کمدی رمانتیک تعطیلات رمی به شهرت رسید و اولین بازیگر زنی بود که برای یک نقش‌آفرینی تکی برندهٔ یک جایزهٔ اسکار، یک جایزهٔ گلدن گلوب و یک جایزهٔ بفتا می‌شود. او در همان سال برای اجرای نمایش اوندین برندهٔ جایزهٔ تونی بهترین بازیگر زن شد. هپبورن برندهٔ سه جایزهٔ بفتا در رشتهٔ بهترین بازیگر زن بریتانیایی در نقش اصلی شد. به او برای قدردانی از فعالیت در زمینهٔ سینما، جایزهٔ یک عمر دستاورد بفتا، جایزهٔ گلدن گلوب سیسیل بی دمیل، جایزهٔ یک عمر دستاورد هنری انجمن بازیگران فیلم و جایزهٔ ویژهٔ تونی اهدا شد. او یکی از شانزده نفری است که برندهٔ جوایز اسکار، امی، گرمی و تونی شده‌اند.

او در عرصهٔ مدل مو و به‌ویژه مد لباس نیز الگوی بسیاری از دختران و زنان بود. درخور توجه آنکه طراحی و دوخت لباس‌های او در فیلم‌ها را همواره ژیوانشی، طراح پرآوازهٔ مد، برعهده داشت. لباسی که هپبورن در ابتدای فیلم صبحانه در تیفانی بر تن دارد، در سال ۲۰۰۶ در حراج کریستی به مبلغ ۶۹۲ هزار دلار به فروش رفت.

سرشار از خشم نسبت به خودمان هستم.من به گناه جمعی باور ندارم ؛ چیزی که به آن باور دارم مسئولیت جمعی است.

 

انسانیت

نکته جالبش اینجاست که من آن همه سال برای کودکان در خانه ماندم و حالا برای کمک به کودکان دور دنیا می چرخم.

هرچیزی که داشته باشی برای مثال شهرت باعث کنجکاوی میشود.مردم میخواهند تو را ببینند پس من این کنجکاوی را به نفع کودکان استفاده میکنم . این کارم فداکاری نیست، زیرا در فداکاری چیز دیگری از دست میدهی . پس کارهای خیرم فداکاری نیست هدیه است که ازطرف خدا گرفته ام .

 

مادران بهترین مددکاران اجتماعی هستند

بیشترین پرسشی که با آن روبه رو می شوم این است که واقعا برای یونیسف چه میکنی.برای این که مشکلات کودکان دنیا را کامل بفهمی بهتر است در باره کودکان اقتصاد،مذهب ،سیاست ،سنت و فرهنگ ها بدانی.من هیچکدام از اینها نیستم ولی مادرم.میتوانی از جایت بلند شوی و بگویی: {اوه ،من خیلی خوشحال هستم که اینجا هستم و بچه ها رو خیلی دوست دارم .}اما نه،این کافی نیست.

شخصی به من گفت :{میدونی آدری ،کاری که انجام میدی واقعا منطقی نیست.همیشه رنج و عذاب وجود داشته و خواهد داشت.تنها کاری که میکنی این است که با نجات دادن این بچه ها عذابشان را چند برابر میکنی }جواب من هم این بود :{ بیا از نوه ات شروع کنیم، اگرسرما خورد بهش آنتی بیوتیک نده، اگر تصادف کرد او را به بیمارستان نبر.این کاربر خلاف انسانیت است.}

برای نجات دادن ،به گروه های کمک بیشتری نیاز است.احتمالا وقتی کودکی به دست گروه های کمک نجات نمی یابد، برای درمانش به یک دکتر خوب تلفن نخواهم کرد.ممکن است بگویی فقط به تعداد اندکی می شود کمک کرد.اما این تعداد دارد بیشتر و بیشتر میشود.من در خودم جستجو کردم تا ببینم چه کاری میتوانم انجام دهم.آیا به آنجا میروم تا کمک کنم؟ اما باید بدانیم همیشه کاری هست که از دستمان برمی آید.درست است که نمیتوانی هزاران نفر را نجات بدهی،اما حداقل یک نفر را نجات داده ای.من از همین هم خوشحال میشوم.

تا دنیا بوده ،ناعدالتی هم وجود داشته.اما این دنیا می تواند با کوچک تر شدن ، ما را بیشتر به هم نزدیک کند. هیچ شکی نیست که تعهد اخلاقی ما ایجاب میکند آنها که بیشتر دارند به آنها که چیزی ندارند ببخشند.

بچه ها مهمترین منبع حیات ما و امیدمان به آینده اند.ما نه تنها باید به آنها کمک کنیم از شکننده ترین دوران حیاتشان در اول زندگیشان به سلامتی بگذرند بلکه باید تلاش کنیم دنیا را از سوءاستفاده های احساسی  اجتماعی و فیزیکی پاک کنیم.تصور جهانی بدون تنش و خشونت ناممکن است  اما مینوانیم ناممکن را ممکن کنیم.همه اش به ما بستگی دارد .

بخشی از کتاب: راهنمای دوست داشتنی بودن به روش آدری هپبورن.

ویکی پدیا

 

 

null
برچسب:

یونیسف

کودکان

آدری هپبورن

سینمای کلاسیک هالیوود

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت