خالی کردن حساب در پوشش فروش اقساطی طلا و جواهر
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از بازداشت فردی که با ایجاد یک درگاه جعلی پرداخت اقدام به کلاهبرداری از شهروندان با ترفند فروش اقساطی طلا و جواهر خبر داد.
طیبه شهبازی(نویسنده)
1401/11/16 | 00:11
به گزارش گلدنیوز، سرهنگ داود معظمی گودرزی در اینباره گفت: مدتی قبل تعدادی از شهروندان به پلیس فتای پایتخت مراجعه و با طرح شکایتی اعلام کردند که مبالغ زیادی بصورت غیرمجاز از حساب بانکی وی برداشت شده است.
وی ادامه داد: یکی از مالباختگان پرونده در اظهارات خود گفت قصد خرید یک پلاک و زنجیر طلا را داشته و در فضای مجازی مشغول جستجو بوده که یک سایت فروش طلا و جواهرات به صورت اقساط بدون چک و ضامن را مشاهده کرده و وارد آن شده است. او بدون بررسی و اطمینان از هویت گردانندگان سایت مذکور یک پلاک و زنجیر خریداری و برای واریز پیش پرداخت آن به مبلغ پنجاه میلیون ریال از طریق درگاه موجود در همان سایت اقدام کرده که با تراکنش ناموفق مواجه شده و پس از دقایقی متوجه شده که مبلغ پانصد میلیون ریال از حسابش کسر شد.
وی افزود: کارشناسان پلیس فتا پایتخت پس از مطالعه اظهارات شکات اقدامات خود را آغاز کرده و متوجه شدند همه مالباختگان پرونده فوق از طریق درگاه جعلی یک سایت با پوشش فروش طلا و جواهر بصورت اقساطی مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند،با بررسی همه جانبه و بهره گیری از روش های علمی و فنی موفق به شناسایی هویت گرداننده سایت شدند.
سرقت از طلافروشی که ناکام ماند
نبود امنیت و شیوع سرقت مشکل اساسی طلا فروشان پلدختر
گودرزی خاطرنشان کرد: با به دست آمدن اطلاعات هویتی و مشخص شدن محل اختفای مجرم،ماموران پس از تشریفات قضایی متهم را در یک اقدام پلیسی در یکی از مناطق شمالی تهران دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل شد.
وی افزود: متهم پس از حضور در پلیس فتا پایتخت و مشاهده مستندات موجود در پرونده جرم خود را پذیرفت و گفت که با ایجاد یک سایت فروش طلا و جواهر بصورت اقساطی سوژه های خود را جذب کرده و به بهانه دریافت پیش پرداخت با استفاده از یک درگاه جعلی اقدام به کلاهبرداری از مراجعه کنندگان کرده است.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: چنانچه اقدام به خرید اینترنتی میکنند حتما از هویت فروشگاه و گردانندگان آن اطمینان حاصل کرده و در هنگام ورود اطلاعات کارت و حساب بانکی، ملاحظات امنیتی لازم را رعایت کنند.
بیشتر بخوانید:
داستان سرقت آثار باستانی / طلاهای ایرانی کجاست؟
سرقت سکههای طلای تاریخی
منبع :ایسنا
انتهای پیام
ترند
سرقت طلا
دزدی طلا
خرید اینترنتی
طلای اقساطی
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده