برنده و بازنده دارایی‏ ها در هفته نخست اردیبهشت

برنده و بازنده دارایی‏ ها در هفته نخست اردیبهشت

با وجود رشد نرخ دلار، به دلیل کاهش قیمت جهانی طلا، قیمت طلا و سکه نسبت به هفته گذشته با کاهش قیمت مواجه شدند. بنابراین می‏توان گفت برنده و بازنده بازار دارایی در هفته نخست اردیبهشت ماه دلار و رمزارز بوده ‏اند.

مژده تهرانی(خبر نگار)

1401/02/11 | 00:02

نظری ثبت نشده

برنده و بازنده دارایی‏ ها در هفته نخست اردیبهشت

در این گزارش که در پایگاه خبری تحلیل گلدنیوز صورت گرفته ، بازار دارایی‏ ها در پنج حوزه مختلف رمزارز، دلار، سپرده بانکی، بورس و سکه بررسی شده است.

دلار صدرنشین بازده دارایی‏ ها شد

بنا بر آمارهای رسمی، بازار بورس در هفته گذشته به روند صعودی خود ادامه داد و بازده قابل قبولی برای سرمایه‌گذاران خود به همراه داشت.

بنا بر تحلیل‏های رسمی بازده بورس در نخستین هفته اردیبهشت‏ ماه به میزان 0.6 درصد به ثبت رسید. دیگر بازار دارایی یعنی بازار رمزارزها همچون هفته‏ های قبل به روند نزولی خود ادامه داد، به نظر می‌رسد این بازار بایستی طی هفته‌های آتی مسیر اصلی خود را مشخص کند.

برنده و بازنده دارایی‏ ها در هفته نخست اردیبهشت

در نهایت اینکه با وجود رشد نرخ دلار، به دلیل کاهش قیمت جهانی طلا، قیمت طلا و سکه نسبت به هفته گذشته با کاهش قیمت مواجه شدند. بنابراین می‏توان گفت برنده و بازنده بازار دارایی در هفته نخست اردیبهشت ماه دلار و رمزارز بوده ‏اند.

برنده و بازنده دارایی‏ ها در هفته نخست اردیبهشت

پیش‏بینی آینده مذاکرات

در هفته‌های اخیر که مشخص شد ایران حاضر نیست بدون خروج کامل سپاه از تحریم و لیست سازمان‌های تروریستی، سطح غنی‌سازی خود را کاهش دهد و اما با علنی شدن این تقاضا، جناح رقیب بایدن را تحت فشار قرار داد و با توجه به اینکه انتخابات یک سوم سنا در پیش است، بایدن از سوی هم‌جناحی‌ها هم نیز تحت فشار است تا این مساله را نپذیرد.

به احتمال قوی، جناح دموکرات تصور می‌کند که خروج سپاه از لیست تحریم‌ها می‌تواند به عنوان یک عامل فشار در انتخابات پیش رو مورد استفاده جمهوری‌خواهان قرار گیرد.

بنابراین بعید به نظر می‌رسد که بایدن و جناح دموکرات، این ریسک را بپذیرند که با خروج کامل سپاه از تحریم به توافق با ایران برسند. کارشناسان و صاحب‏نظران بر این باورند که این احتمال وجود دارد که ایران و آمریکا برای ماه‏ها، نسبت به همدیگر اقدامی تحریک‌آمیز انجام ندهند.

با این وجود، تنها امیدواری در خصوص نتیجه بخش بودن مذاکرات برجامی این است که ایران پیشنهاد خروج بخشی از سپاه از لیست تروریستی را بپذیرد و این پیشنهاد بصورت جدی از سمت دموکرات‌ها ارایه شود. به نظر می‏رسد که در صورت استقرار مجدد تیم‌های مذاکره‌کننده در وین می‌توان کورسوهای امید توافق را دنبال کرد.

در خصوص درآمدهای نفتی می‏توان گفت ایران در سایه افزایش قیمت‌های جهانی اقدام به فروش نفت و وصول درآمدها می‌کند و آمریکا نیز طبعا این توقع را دارد که ایران به دلایل مختلف، سطح واقعی غنی‌سازی 60درصد و یا میزان ذخائر اورانیوم خود را کنترل کند.

وضعیت مطلوب درآمدهای ارزی

روز پایانی هفته گذشته آماری از سوی بانک مرکزی منتشر شد که نشان می‏دهد که عرضه و معامله ارز صادرکنندگان در سامانه نیما در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته حدود ۹۰ درصد رشد داشته است.


علی صالح آبادی رییس کل بانک مرکزی در این خصوص با اشاره به وضعیت مطلوب وصول درآمدهای ارزی، بیان کرد: درآمدهای ارزی حاصل از صادرات‌ به‌ویژه صادرات نفتی وصول شده است و در همین فروردین ماه اوضاع خوبی در حوزه درآمدهای ارزی شاهد بودیم.

او با تاکید بر اینکه هیچ مشکلی در بازار ارز نداریم به تخصیص ۱۱ میلیارد دلاری ارز در فروردین ماه امسال اشاره کرد و گفت: خوشبختانه نسبت به سال گشته در زمینه تخصیص ارز به جایگاه ارزشمند و قابل قبولی دست یافته‌ایم. همچنین او تصریح کرد:  بازار متشکل ارزی وضعیت خوبی دارد و در سامانه نیما قیمت‌ها از ثبات خوبی برخوردار است.

بنابراین در زمینه تامین منابع ارزی هیچ مشکلی نداریم. در نهایت اینکه بنا بر آمارهای رسمی در فروردین ۱۴۰۱ تراز تجاری کشور با پیشی گرفتن ارزش کالاهای صادره  3.7 میلیارد دلار نسبت به واردات، مثبت ۷۵۶میلیون دلار شد.

انتهای پیام/

برچسب:

ترند

برتر

قیمت طلا

دلار

بیت کوین

بورس

قیمت دلار

بازده دارایی ها

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت