به گزارش
گلدنیوز، با گذشت زمان و عدم شرکت ایران در این درگیریها سطح انتظارات مذکور فروکش کرده و نرخ ارز نیز به تبع آن دچار افت شده است.
این در حالی است که دیگر بازارهای جهانی با تداوم یافتن درگیریها در حال واکنش هستند. قیمت دلار آزاد نیز که در راستای روند کاهشی خود در روزهای پایانی هفته گذشته به کانال ۵۱ هزار تومانی رسیده بود در بازار روز گذشته در نیمه نخست این کانال نوسان کرد.
دیگر نکته قابل توجه بازار روز شنبه عدم تغییر قیمت سکه نسبت به نرخ پایانی هفته گذشته بود. هر قطعه سکه طلا طرح جدید در بازار روز گذشته مانند روز پنجشنبه ۲۰ مهر در رقم ۲۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به فروش رسید.
بررسیهای بهعمل آمده از روند معاملات شاخص ارزی گویای آن است که نرخ دلار در کانال 51 هزار تومانی در حال کریدورسازی است و معاملهگران نیز در شرایط پرالتهاب رسانهها گوشبهزنگ اخبار مثبت و منفی هستند.
پس از شکلگیری نوسانات قیمتی چشمگیر در نرخ دلار آزاد در معاملات هفته گذشته و بههم ریختن تعادل عرضه و تقاضا در بازار، حال بهنظر میرسد عدم انتشار خبر جریانساز تازه باعث شکلگیری یک تعادل جدید در بازار شده است.
قیمت دلار آزاد که در بازار روزهای پایانی هفته گذشته به پلههای ابتدایی کانال 51 هزار تومانی رسیده بود، در بازار روز شنبه در این کانال نوسان افزایشی 150 تومانی را ثبت کرد و به رقم 51 هزار و 300 تومان رسید.
تحلیلگران بر این باورند که در صورت عدم حمایت بازارساز از نرخ ارز، کانالهای 51 و 52 هزار تومانی میتواند بازه جدید نوسان شاخص ارزی باشد.
اما از سوی دیگر برخی از فعالان بازار معتقدند که شرایط سیاسی حال حاضر منطقه میتواند زمینهساز رشد قیمتهای مجدد در نرخ ارز باشد در نتیجه این افراد از حجم معاملات خود کاسته و اخبار را دنبال میکنند.
اما برخلاف روند کم نوسان نرخ دلار آزاد در بازار دیروز بررسیهای بهعمل آمده از روند نرخ دیگر ارزهای شاخص بازار خبر از نوسانات کاهشی قابل توجه میدهد. قیمت یورو در بازار روز گذشته هزار تومان افت کرد و در رقم 53 هزار و 550 تومان به فروش رسید.
پوند نیز در بازار دیروز هزار و 330 تومان افت قیمت را تجربه کرد و از رقم 63 هزار و200 تومان به رقم 61 هزار و 870 تومان رسید. کارشناسان این روند کاهشی را ناشی از کاهش تعداد خریدار در بازار میدانند.
بیشتر بخوانید:
طلای جهانی در عمق بحران خاورمیانه
منبع:دنیای اقتصاد
انتهای پیام/
نظری ثبت نشده