به گزارش گلدنیوز، یوسف تقیزادگان، در خصوص اهداف برگزاری نمایشگاههای طلا و جواهر اظهار کرد: هدف از برگزاری نمایشگاههای طلا و جواهر و گوهرسنگها همواره آشنایی واحدهای صنفی ما با ماشینآلات وابسته به این صنعت است تا این واحدها بتوانند از این ماشینآلات شناخت پیدا کنند و برای توسعه کسب و کارشان از آنها بهره ببرند.
آغاز به کار اپلیکیشن هوشمند طلا و جواهر مشهد
رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد در خصوص اهمیت واردات این ماشینآلات و دستگاههای مدرن تصریح کرد: در صورت آشنایی و بهرهمندی واحدهای صنفی ما با این دستگاههای مدرن، قطعاً به صادرات خوبی دست پیدا خواهیم کرد.
وی افزود: صنعت طلا و جواهر در تجارت جهانی گردش مالی بسیار بالایی دارد، از طرفی مشهد هم از مهمترین قطبهای طراحی جواهرات است پس باید سهم خود را از این تجارت افزایش دهیم.
سازمان استاندارد عامل تعطیلی و خاموشی سازندگی طلا در مشهد
تقیزادگان بیان کرد: این نمایشگاه در سالهای گذشته مستمرا برگزار میشد اما طی چند سال اخیر به دلیل همهگیری کرونا متوقف شد که به امید خدا امسال با حضور حداکثری مسؤولان استان و اتحادیههای تمام کشور دوباره فعالیت خود را پر قدرت ادامه خواهد داد.
رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد اظهار کرد: مشهد با توجه به داشتن جمعیت زیاد و ظرفیت بسیار خوب گردشگری، در حوزه طلا و جواهر زمین بکری است که صنعت طلا و جواهر میتواند دستاوردهای ارزی بیشماری را در این زمینِ بکر رقم بزند.
یک بام و دو هوا برای صادرات طلا در مشهد
وی با اشاره به دستاوردهای رونق صنعت طلا و جواهر در مشهد تاکید کرد: این اتفاق موجب اشتغالزایی و حذف بیکاری بسیاری از جوانان ما خواهد شد. ما در مشهد جوانان نخبه و پیشکسوتان متخصص زیادی داریم که امیدوارم بتوانیم از تجربه و تخصص آنان در جهت رونق این صنعت استفاده کنیم.
گفتنی است؛ هشتمین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره، فیروزه، گوهرسنگها، ماشینآلات و صنایع وابسته نهم آذرماه ۱۴۰۲ در نمایشگاه بینالمللی مشهد برگزار خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
قوچان کشش تولید طلا را ندارد/ طلاهای مشهد در ویترین مغازه های قوچان
سال گذشته مشهدی ها چقدر از بازار طلا سود بردند؟
منبع : مهر
انتهای پیام/
نظری ثبت نشده