همزمان با هفتمین نمایشگاه طلا و جواهر شیراز نشست هم اندیشی فعالان صنف طلاوجواهر با حضور روسای اتحادیه های طلا و جواهر کشور و اتحادیه های شهرستان های استان فارس با هدف بررسی و حل مشکلات صنف و صنعت طلا و جواهر در هتل زندیه شیراز برگزار شد.
به گزارش
پایگاه خبری جهان طلا(گلد نیوز)؛ چپری ها، روابط عمومی اتحادیه طلا و جواهر شیراز در تشریح مصوبات و مسائل مطرح شده در این نشست بیان داشت: یکی از مشکلات مطرح شده در این نشست در مورد آزمایشگاه های عیار سنجی است که بر اساس اعلام اداره استاندارد، آزمایش های ذوب و عیارسنجی فعلی مصنوعات طلا مورد تایید استاندارد نیست و تنها روش عیارسنجی مورد تایید سازمان ملی استاندارد«کوپلاسیون» است و بایستی آزمایشگاه های عیار سنجی برای دریافت گواهی استاندارد از کوره های کوپل استفاده کنند که هزینه تجهیز این واحدها عیار سنجی صرفه اقتصادی ندارد تا در مسیر استاندارد حرکت کنند.
چپری ها تصریح کرد: سامانه جامع تجارت که اجرایی شدن این سامانه مشکلات زیادی را برای صنف به دنبال خواهد داشت از دیگر موارد بود که در این نشست مطرح شد.
وی خاطر نشان کرد: مشکلات تولید و شرایط کسب و کار ، فروش مصنوعات طلا با اجرت به نام بدون اجرت، تاکید بر صدور کارت های یکسان و مورد تایید اتحادیه ها برای تردد حمل طلا برای کیفی ها، از جمله مسائلی بود که در این نشست مطرح و تصمیماتی در این موارد اتخاذ شد.
درصدی شدن اجرت ها بی اعتمادی به صنف طلا را رقم می زند
رئیس اتحادیه صنف طلاوجواهر فسا نیز در این نشست در مورد مسئله درصدی شدن اجرت ها پیشنهاد داد: مسئولین اتحادیه های تهران و اصفهان راهکاری را برای مناسب شدن اجرت ها تبیین کنند، چرا که در حال حاضر با درصدی شدن اجرت ها، گاهی درصد اجرت ها منصفانه نیست و روی مصنوعات لیزری ساده 7 درصد اجرت محاسبه می شود.
وی افزود: این امر موجب ظلم در حق مردم است و این امر باعث می شود که فروشندگان طلا بی اعتبار شوند و این مسئله در شهر های کوچک بیشتر نمود داشته و مردم به خاطر این اجرت ها طلافروشان را مورد اطمینان نمی دانند.
محاسبه مالیات های غیر واقعی مشکل صنف
رئیس اتحادیه صنف طلاوجواهر کازرون نیز در این نشست با تاکید بر اینکه در حال حاضر مالیات ها بر اساس آن چیزی که واقعیت ندارد محاسبه می شود در مورد معافیت مالیاتی مودیانی که اظهار نامه خود از سال 87 تا 1400 به موقع ابلاغ کرده اند و بودجه 1403 آمده و ظاهرا این معافیت درحال حذف است، خواستار پیگیری مسئولان اتحادیه تهران برای مشمولیت برخی از همکاران که دیرتر اظهارنامه خود را ابلاغ کرده اند از این معافیت شدند.
پیگیری اتحادیه تهران برای تعویق اجرای سامانه تجارت
در ادامه این نشست نیز نادر بذرافشان، اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر، نقره و سکه تهران در مورد درخواست اجرایی نشدن سامانه جامع تجارت بیان داشت: اتحادیه تهران بیش از 20 جلسه حضوری با مسئولین و نامه نگاری هایی با نمایندگان مجلس، قوه قضاییه، سخنگوی دولت، وزارت صمت انجام داده ؛ توانست اجرای این سامانه را که مهر سال گذشته قراربود اجرا شود ، یکسال به تعویق بیاندازد.
بذرافشان اظهار داشت: براساس قانون بایستی سامانه جامع تجارت از 27 مهر 1401 اجرا می شد ولی با پیگیری ها به تعویق افتاد و مقرر شد تا رفع مشکلات زیر ساختی این سامانه کلاس های آموزشی برگزار شود.
وی ادامه داد: اتحادیه استان ها بایستی اعتراضات، مشکلات و موانع سامانه جامع تجارت را با نامه نگاری با اتاق اصناف و وزارت خانه ها اعلام کنند تا مسئولین متقاعد به تاخیر و رفع موانع سامانه شوند.
انتهای پیام/
نظری ثبت نشده