با قراردادی ۱.۲ میلیارد دلاری

چین بزرگ ترین معدن طلای قزاقستان را خرید

چین با امضای قراردادی به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار، مالکیت کامل معدن طلای «ریگورودوک» در شمال قزاقستان را به دست آورد. این اقدام بخشی از راهبرد کلان پکن برای گسترش نفوذ اقتصادی در آسیای مرکزی و تقویت جایگاه جهانی در صنعت استخراج طلا است.

پروانه کاوسی(خبر نگار)

1404/04/11 | 10:04

نظری ثبت نشده

چین بزرگ ترین معدن طلای قزاقستان را خرید

به گزارش سایت طلا گلدنیوز، از اخبار بازار بنزینگا، رسانه‌های اقتصادی چین گزارش دادند شرکت «ژی‌جین ماینینگ»، بزرگ‌ترین تولیدکننده طلا و مس این کشور، روز ۲۹ ژوئن (۸ تیر) قرارداد نهایی خرید معدن طلای ریگورودوک (Raygorodok) واقع در شمال قزاقستان را امضا کرده است. این قرارداد به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار از طریق دو زیرمجموعه ژی‌جین، یعنی «ژی‌جین گلد اینترنشنال» و «جین‌ها ماینینگ» اجرایی شده و شامل خرید کامل مالکیت دو شرکت قزاقی است.

معدن ریگورودوک که در منطقه «بورابای» از استان آکمولا در قزاقستان، قرار دارد، یکی از بزرگ‌ترین معادن روباز طلا در منطقه محسوب می‌شود. این معدن با زیرساخت‌های مدرن و دسترسی مناسب به جاده، راه‌آهن و منابع انرژی، از عمر معدنی باقی‌مانده‌ای حدود ۱۶ سال برخوردار است.

۹۴.۹ میلیون تن سنگ معدن ذخیره احتمالی معدن

طبق آمار سال ۲۰۲۳ میلادی (۱۴۰۲ شمسی)، ذخایر احتمالی و قطعی این معدن حدود ۹۴.۹ میلیون تن سنگ معدن با عیار متوسط ۱.۰۶ گرم در تن برآورد شده است. این رقم معادل ۱۰۰.۶ تن طلا یا ۳.۲۳ میلیون اونس تروی است (هر اونس تروی معادل تقریبی ۳۱.۱۰۳۵ گرم است). تولید سالانه فعلی معدن حدود ۵.۵ تن طلا (۱۷۶.۸۰۰ اونس) است و در سال ۲۰۲۴، سود خالص آن ۲۰۲ میلیون دلار اعلام شده است. هزینه نقدی تولید در این معدن نیز رقابتی و در حدود ۷۹۶ دلار برای هر اونس طلا گزارش شده است.

افزایش تولید به 10 میلیون تن در سال با بهینه سازی

شرکت ژی‌جین در نظر دارد با بهینه‌سازی فرایند استخراج و فرآوری، ظرفیت تولید معدن را به ۱۰ میلیون تن در سال افزایش دهد. این خرید همچنین در راستای تقویت فعالیت‌های ژی‌جین در آسیای مرکزی انجام شده و مکمل سرمایه‌گذاری‌های پیشین آن در معادن جیلائو و تارور در تاجیکستان و تالدوبولاک در قرقیزستان خواهد بود.

ژی‌جین با این خرید، جایگاه خود را در رتبه‌بندی جهانی تقویت کرده و طبق فهرست فوربس گلوبال ۲۰۰۰ در سال ۲۰۲۵، به رتبه چهارم در صنعت جهانی فلزات و معادن و رتبه ۲۵۱ در کل شرکت‌ها ارتقاء یافته است. این شرکت همچنین با دستیابی زودهنگام به اهداف زیست‌محیطی خود، جایگاهش را به‌عنوان یکی از پیشگامان معدن‌کاری پایدار در سطح جهان تثبیت کرده است.

برچسب:

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت