نشست "گردشگری و میراث؛ روایت های بازگشت" برگزار شد
گردشگری علم روابط انسانی است و تکنولوژی در خدمت آن است. تکنولوژِی اگر بدون دانش گذشته باشد، ما را از بین خواهد برد.
علی اصغر کشانی(نویسنده)
1403/10/15 | 18:10
به گزارش سایت طلا گلدنیوز؛ به نقل از روابط عمومی خانه اندیشمندان علوم انسانی، نشست "گردشگری و میراث؛ روایت های بازگشت" به همت گروه گردشگری خانه اندیشمندان علوم انسانی و موسسه آوای طبیعت پایدار، روز سه شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳ در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد. صابر شاهی اجرای این مراسم را برعهده داشت.
بهناز پورخداداد، مدیر گروه گردشگری خانه اندیشمندان علوم انسانی، اظهار داشت: خدمت همه حضار خیر مقدم عرض می کنم. یک زمانی حفاظت و آثار میراث فرهنگی و تاریخی ما توسط یک سری سازمان های خاص بود. در مرحله بعد سازمان های مردم نهاد هم به این قصه اضافه شدند و الان در دوره ای هستیم که خود مردم مطالبه گر این قصه هستند.
در ادامه کیارش اقتصادی و اکبر رضوانیان به ارائه سخنرانی های خود تحت عنوان روایت چهار عنصر و از خانه تا گذر پرداختند.
در ادامه نیما آذری تهیه کننده مستند پنج مینو، ابراز داشت: از خانه اندیشمندان علوم انسانی برای برپایی این نشست تشکر می کنم. آن چه که در گردشگری نقش بازی می کند، انسان است. گردشگری علم روابط انسانی است و تکنولوژی در خدمت آن است. تکنولوژِی اگر بدون دانش گذشته باشد، ما را از بین خواهد برد. داریم سعی می کنیم ضمن حفظ آینده، به گذشته مان احترام بگذاریم.
در ادامه علیرضا تابش، مدیرعامل هلدینگ هگتا، بیان داشت: میراث فرهنگی به مثابه قدرت نرم کشور متمدنی مثل ایران است. در جای جای اقلیم پهناور ایران عزیز ما آثار ثبت جهانی یونسکو است. هنرمندان ما میراث دار میراث فرهنگی ما هستند. سرمایه گذاری ما در بخش فرهنگ، معطوف به نشل نو است. نسلی جدید نسلی آگاه به میراث ایران است.
در ادامه افسانه احسانی، فعال گردشگری، ابراز داشت: بدون میراث، گردشگری ما معنا ندارد. ما می توانیم صدای ریش سفیدان و گیس سفیدان باشیم. خانه های بومگردی ما هر کدامشان می توانند یک مرکز آموزشی باشند.
در ادامه محمد درویش، فعال محیط زیستی، اظهار داشت: می شود دوباره این وطن را تاب آور کرد. انسان کیف می کند که در چنین سرزمین متنوعی زندگی می کند و عده ای از انسان های درجه یک تلاش می کنند تا قدر این سرزمین را بدانیم. روایت بازگشت موقعی معنا دارد که بتوانیم بازگشت را برای همه زیستمندان وطن رقم بزنیم. خدمات متقابل محیط زیست و میراث شگفت انگیز است و ته ندارد. باید تلاش کنیم که وجه نسبتا پنهان زندگی ایرانی را دوباره پویا کنیم.
در ادامه فرامرز پارسی، متخصص معماری و مرمت، طی کلیپی به داستان احیا و مرمت روستای اصفهک پرداخت.
گردشگری
گردشگری و میراث؛ روایت های بازگشت
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده