مدیر کل سازمان صمت استان تهران
سیجانی عنوان کرد: در استان تهران اگر یک واحد تولیدی به عنوان واحد صنعتی در شهرک ها ایجاد شود به دلیل محدودیت شعاع 120 کیلومتر دچار ممنوعیت فعالیت است لذا باید از دولت برای گروه کالایی طلا و جواهر مصوبه استثنا بگیریم.
پروانه کاوسی(خبر نگار)
1402/11/12 | 10:11
به گزارش پایگاه خبری جهان طلا(گلد نیوز)؛ محمود سیجانی، مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در کارگروه ملی و میز کشوری توسعه صنعت مصنوعات طلا، نقره، جواهر با محوریت استان تهران بیان داشت: مطالعه ایجاد شهرک صنعتی طلا و استقرار زنجیره تولید در دستور کار سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران است.
ایشان ادامه داد: رویکرد سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در راه اندازی شهرک یا مجتمع صنعتی طلا و جواهر این است که مجموعه زنجیره تولید در این شهرک ها مستقر شود و پیشبرد این امر در قالب ایجاد شهرک صنفی نیز می تواند در استقلال این صنعت مطلوب باشد.
وی افزود: با توجه به تفاوت تهران با استان های دیگر به دلیل موقعیت جغرافیایی و کمبود و قیمت بالای زمین در تهران و جانمایی در محدوده شهر ایجاد مجتمع یا شهرک صنعتی طلا و جواهر در تهران در دستور کار سازمان صمت تهران قرار گرفته و در این راستا مطالعه و بیزینس پلن (طرح تجاری) آماده شده است و از طریق شهرداری و سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران چند نمونه پیشنهاد و بررسی شده است تا مکان مناسبی برای استقرار زنجیره تولید طلا مشخص شود.
سیجانی اظهار داشت: در ایجاد شهرک طلا در تهران، آنچه که مهم است استقرار زنجیره تولید، مواد اولیه فرآوری ،بسته بندی بازاریابی، ماشین سازی در این شهرک است تا بسیاری از هزینه ها کاهش یابد.
وی اظهار داشت: استان تهران برای ایجاد شهرک یا مجتمع صنعتی محدودیت هایی دارد که استانهای دیگر ندارند و اگر یک واحد تولیدی به عنوان واحد صنعتی در این شهرک ها ایجاد شود به دلیل محدودیت شعاع 120 کیلومتر دچار ممنوعیت فعالیت است لذا باید از دولت برای گروه کالایی طلا و جواهر مصوبه استثنا بگیریم.
مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران بیان داشت: اگر فعالیت واحد های صنعتی طلا و جواهر جز کالاهای استثنایی از قانون فعلي مصوبه بگیرد زمانی که مجتمع یا شهرک های صنعتی طلا و جواهر شکل گرفت مانعی برای صدور مجوز برای فعالیت این واحد وجود ندارد.
سیجانی با اشاره به اینکه خوشه صنعت طلا و جواهر در تهران در سالیان گذشته شکل گرفته و از مرحله مطالعه خوشه به عاملیت شبکه فراگیر خوشه رسیده و در شرایط تثبیت است بیان داشت: خوشه طلا و جواهر تهران شبکه تولید، صادرات و شبکه آموزش را شکل داده است و همچنین رشته طلا و جواهر در دانشگاه علمی کاربردی طلا و جواهر تهران را راه اندازی کرده است.
وی در ادامه اذعان داشت: در استان تهران واحدهای تولیدی وجود دارد که فاقد مجوز هستند و این واحد ها برای واحدهای دارای مجوز مخاطراتی دارند که به عنوان برنامه اصلی سازمان صمت استان تهران، ساماندهی واحدهای بدون مجوز در دستور کار قرار گرفته و از ابزارهای مختلف تنبیهی و تشویقی برای ساماندهی استفاده می شود.
مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران تاکید کرد: با توجه به اینکه طلا و جواهر جز گروه کالایی حساس است اگر واحدهای بدون مجوز فعالیت کنند می توانند برای مردم و صنف مخاطراتی داشته باشند.
وی ادامه داد: در استان تهران با توجه به پتانسیل و توانمندی های زیادی که در صنعت طلا و جواهر وجود دارد چند جلسه تخصصی برای افزایش هم افزایی بین بخش خصوصی با سازمان صنعت و معدن و تجارت برگزار شده است که مهمترین دستور کار جلسات برپایی نمایشگاه بود.
سیجانی اظهار داشت: خوشبختانه پیرو هم افزایی و هم گرایی که بین تشکل ها ایجاد شد و کمک و مشارکت همه اتحادیه ها، پانزدهمین نمایشگاه طلا و جواهر تهران از 14 نمایشگاه قبل توانمند تر و قوی تر راه اندازی شده و می تواند به عنوان الگویی برای نمایشگاه های بین المللی باشد .
مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران خاطرنشان کرد: در پانزدهمین نمایشگاه طلا و جواهر تهران 130 غرفه در مساحتی حدود 110 هزار متر مربع شکل گرفته که دستاورد و نمایش خوبی از توان و پتانسیل این صنعت توانمند است و جایگاه داخلی و بین المللی این بخش را نشان خواهد داد.
اخبار بیشتر در خصوص پنجمین میز کشوری توسعه صنعت طلا با محوریت استان تهران:
میز طلا
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده