ایده پردازی طلا و جواهر در ایران ضعیف است
فداکار با بیان اینکه ایده پردازی طلا و جواهر در ایران ضعیف است عنوان کرد: شرکت کنندگان در مسابقات طراحی آذردخت ، مرحله به مرحله همراه داوران آموزش های لازم را برای تبدیل اندیشه و ایده سرچشمه گرفته از یک موسیقی به قطعه ای از جواهر را می آموختند.
پروانه کاوسی(خبر نگار)
1403/01/15 | 10:01
به گزارش پایگاه خبری جهان طلا (سایت طلا گلدنیوز) حدیث فداکار ، مدرس و ایده پرداز مفهومی جواهرات بیان داشت: در سال گذشته به منظور آموزش طراحان با هدف ایده پردازی مفهومی طلا و جواهر ، مسابقات بین المللی طراحی طلا و جواهر با عنوان «موسیقی آذردخت» برگزار شد.
وی افزود: این مسابقات صرفا طراحی و ارسال آثار نبود و شرکت کنندگان با ثبت نام در این مسابقه مرحله به مرحله همراه داوران آموزش های لازم را برای تبدیل اندیشه و ایده سرچشمه گرفته از یک موسیقی به قطعه ای از جواهر را می آموختند.
فداکار با بیان اینکه ارائه ایده و بیانیه در مسابقات طراحی جواهر بسیار مهم است و اگر نوشته و ایده به خوبی ارائه شود در سراسر دنیا می توان ایده را مطرح و ارائه کرد اذعان داشت: در این مسابقه علاوه بر آموزش استیتمنت (Statement) نویسی و ارائه بیانیه هنری جهت ایده یابی نکات لازم جهت ارائه یک طرح به بازار طلا و جواهر و شرکت در مسابقات بین المللی طراحی طلا و جواهر و سایر مسابقات طراحی مد و لباس ارائه شد.
این مدرس و ایده پرداز مفهومی جواهرات و گوهرسنگ ها بیان داشت: زمان ثبت نام در مسابقه طراحی موسیقی آذردخت از ابتدای مهرماه تا 15 مهر 1402 بود و پس از ثبت نام، شرکت کنندگان در 4 مرحله زیر نظر داوران مراحل آموزش را طی کردند.
وی ادامه داد: شرکت کنندگان در این مسابقه در مرحله اول استیتمنت نویسی و ارائه بیانیه هنری و ایده یابی و پرزنت طرح را زیر نظر مدرس حدیثه فداکار، نحوه سرچ کردن را زیر نظر مدرس مبینا منتظری، نحوه رسیدن به فرم و شکل از ایده و موضوع به طرح را زیر نظر مدرس نیلوفر شهیدی و نکات مربوط به داوری و ارائه طرح به بازار را زیر نظر مدرس مرتضی آموزگار آموختند.
فداکار با بیان اینکه پس از برگزاری آموزش ها شرکت کنندگان تا20 آذر مهلت داشتند که آثار خود را ارسال کنند و پس از ارسال آثار در دی ماه داوری ها انجام و در بهمن ماه آثار برگزیده معرفی شدند خاطر نشان کرد: در این مسابقات 37 نفر شرکت کردند که خانم ها شقایق امامی مقام اول، طهورا باقری و مرضیه فیروز فر مشترکا مقام دوم و حانیه نساج و پریسا محمدزاده مقام سوم را کسب کردند.
وی تصریح کرد: اثر ارسالی شکیبا زارع به عنوان اثر شایسته زیبایی و اثر ارسال عطیه نوروزی به عنوان شایسته برگزیده و اثر ارسالی هدیه کاظمی به عنوان شایسته خلاقیت و اثر ارسالی عاطفه نیکو کار به عنوان شایسته تلاش شناخته شد.
وی یادآور شد: طراحان باید بتوانند طرحی را بزنند که مخاطب و داور را درگیر کند و اگر این مهم انجام شود طرح موفقی ارائه شده است.
انتهای پیام/
طراحی جواهرات
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده